B2B-webshop

Om Vægtbutikken

Firmaprofil

Vægtbutikken ApS er et handelsfirma grundlagt i 2010 i Aarhus. Medarbejderne har tilsammen mange års erfaring inden for vægte og vejesystemer til den danske industri. Virksomheden blev i januar 2023 en del Tamtron Group, som er en førerende leverandør af avancerede vejeløsninger, store vægte og systemer.

Vores forretningsgrundlag er baseret på online handel til den danske industri. Denne kundestruktur betyder, at vi kan købe stort ind, og det betyder naturligvis meget lave indkøbspriser. Samtidig stiller vi høje krav til kvalitet, servicering, hurtig levering, fleksibilitet og ikke mindst en konstant bevidsthed om, hvad der sker på markedet, i form af nye produkter, serviceydelser og tendenser.

Det er ovenstående, der danner grundlaget for vores internet-koncept, hvor vi tilbyder kvalitetsprodukter til særdeles konkurrencedygtige priser.

Konceptet er simpelt - vi har overført alle fordelene fra engros-salg til online-handel. Det vil sige lave priser, hurtig levering, relevant information og service på hjemmesiden og et stort sortiment. Vi tilbyder alle kunder den samme kvalitet, de samme lave priser og den samme høje grad af service. 

Hos os finder du den bedste kvalitet

Vores sortiment af vægte og vejeudstyr er blandt de største online-sortimenter i Danmark, og vi opdaterer løbende vores udvalg af kvalitetsprodukter. Vi samarbejder med anerkendte fabrikker i branchen og kan derfor tilbyde dig flere og bedre produkter, end du finder andre steder. Vores indkøb foregår altid direkte på fabrikken eller hos den aktuelle europæiske importør, hvilket sikrer dig fuld garanti og service på dit produkt.

.. og får den bedste service

Du er velkommen at afhente en bestilling, men vi modtager ikke Dankort/kreditkort ved personlig henvendelse.

Bestil og betal varen direkte på nettet og benyt bemærkningsfeltet ved afslutning af ordren til at gøre opmærksom på, at du ønsker at hente varen, så gør vi din bestilling klar til afhentning. Skriv dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis varen undtagelsesvis skulle være udsolgt eller forsinket.

Vi udvider løbende online-sortimentet og det er vores klare målsætning altid at tilbyde det mest anvendelige og bedste udvalg. Vi bestræber os altid på at have lagerbeholdning af alle produkter, men det kan selvfølgelig forekomme, at et produkt er udsolgt i en kort periode.

Afhentning af varer kan foretages mandag til torsdag fra 8.30 til 16.00, samt fredag fra 8.30 til 12.00. Varen skal dog bestilles og betales online, inden afhentning kan finde sted.

Mangler du et større udvalg?

 

Se vores udvalg af vejeceller, brovægte og vejesystemer på Tamtron.dk

 

tamtron.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores vægte eller er du i tvivl om hvilken vægt, der vil være bedst til netop dit formål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på tlf.
+45 8617 0020

Kontakt
Nyhedsbrev

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål om vores vægte eller er du i tvivl om hvilken passer til dit behov, sidder vi klar til at hjælpe.

Ring til os på tlf.
+45 8617 0020

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev om nye produkter og tilbud i webshoppen.

Jeg accepterer samtykkebetingelserne.