+45 8617 0020

Palleløfter med vægt

Søger du en palleløfter med vægt med en robust konstruktion, som samtidig sikrer en præcis vejning? Hos Vægtbutikken finder du palleløftere med vægt i høj kvalitet til industri og erhverv. Vi har et bredt netværk af leverandører blandt markedets bedste, mens vores online koncept gør det muligt for os at købe stort ind og dermed holde vores priser nede. Det er din garanti for, at du altid får en palleløfter med vægt i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, når du handler hos os.

Samtlige palleløftere fremstår med et solidt plastkabinet og med 4 vejeceller monteret, så nøjagtigheden af vejningen ikke afhænger af lastens placering. Dertil kan alle modeller enten tilsluttes almindelig strøm eller anvendes i op til 90 timer udelukkende ved hjælp af de kraftfulde, genopladelige batterier. Sidst men ikke mindst er alle palleløftere med vægt i vores sortiment udstyret med et væld af funktioner, der nemt administreres via det brugervenlige LCD display. Derfor har du et optimalt udgangspunkt for at finde den rette palleløfter med vægt til din virksomhed her hos os.

Har du brug for mere information om de enkelte palleløftere med vægt i vores sortiment, kan du finde specifikationer for samtlige modeller nedenfor. Er du tvivl om, hvilken palleløfter med vægt, der matcher behovene i din virksomhed bedst, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 • Palleløfter med vægt model LW-MSP
  Spar 3.995,-
  Kapacitet: 2000 kg
  Deling: 1 kg
  Strømforbrug: 80 timer pr.opl.
  Vejeplade str.: Passer til euro-paller
  Egenvægt: 90 kg
  Display: LED 27 mm
  Arbejdstemperatur: -0 °C - +40 °C